Kolay kruvasan

Tatlı yapmayı sevenlere çok pratik bir tarif
Kruvasan
Dışarıda satılan hazırlarından bin kat daha iyi olduğuna şahidiz. Çıtır çıtır ve çikolatası ağzınızda eriyip dağılıyor.
Milföy hamuru hazır olduğu için ve çok kolay yapılmasından dolayı tercih edilir. İstediğiniz iç harcı kullanabilirsiniz. Biz çikolatalı yaptık.

5 adet milföy (ikiye bölünüyor)
Bitter damla çikolata
Üzeri için yumurta sarısı

İkiye kesip, içine çikolata koyup sarıyoruz. Yağlı kağıt serilmiş veya yağlanmış tepsiye dizerek üzerine yumurta sarısı sürüp fırına veriyoruz. 180 derecede yarım saat pişirip çıkardıktan sonra üzerine pudra şekeri serperek servis ediyoruz.
Afiyet olsun…

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s